Inspirerande möte, fantastiskt engagemang och kärlek med föreningen Sluta Stirra

Missade du inslaget ”Så kan du tidigt se om ditt barn har ADHD” och intervjun med Georgios Karpathakis i TV4 Nyhetsmorgon så finns den fortfarande att streama via länken.

Igår blev jag över en fika intervjuad av Camilla och Filippa från den ideella föreningen Sluta Stirra, en förening som skapats och drivs av Team Morris. Morris, stjärnan och inspiration bakom föreningen, var också på plats och spred kärlek.

Det blev ett mycket inspirerande möte och intervju om mitt engagemang kring Fritidsinfo med frågeställningar som  bl a berörde ”hur allt började”, var inspirationen kommit ifrån,  samt min roll som stolt personlig assistent.

Hela intervjun kommer ni att kunna läsa om via Sluta stirra, men jag kommer också att dela och uppmärksamma den hos oss.

Jag och Markus fick också superfina Sluta Stirra-armband! Lika snygga armband och knappar går att köpa via Sluta Stirras hemsida.

Genom att köpa ett armband eller en knapp stödjer du Sluta Stirras ideella arbete med att förändra synsätt och bemötande gentemot barn och vuxna med funktionsvariationer. Du blir, genom att bära och sprida budskapet, en viktig förebild som gör skillnad! Medlen från försäljningen går oavkortat tillbaka in i verksamheten samt till arbetet att skapa förändring i samhället, anordna evenemang för barn och deras familjer, med eller utan funktionsvariation samt att lyfta assistentyrket. Fantastiskt!

Vi är så glada över att ha kommit i personlig kontakt med andra eldsjälar och föreningarna såsom Sluta stirra, som på olika sätt brinner och arbetar mot samma målgrupp som vi.

MEN vi vill komma i kontakt med ännu fler! För tillsammans är vi starka och kan göra mer för fler =)

Kontakta mig mer än gärna på zandra@fritidsinfo.se

 Önskar er alla en riktigt fin och solig fredag/ Zandra

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment