Freds bok, Maud Deckmar 1998, Ord och tanke Maud Deckmar AB

Freds bok

Maud Deckmar 1998, Ord och tanke Maud Deckmar AB

”Kroppen ibland, i de allra lyckligaste, kortaste ögonblicken i livet, liksom stannar upp under en hundradels sekund och man känner sig tidlös? Så kändes det. Det kunde vara under en stunds lek på golvet som han plötsligt stannade upp och tittade rakt in, djupt in i mina ögon. Och jag i hans. Jag var så nära, han var så nära. Jag nådde in? nästan? nästan in till honom, eller han ut till mig? Under ett ögonblick stod det och vägde ? kom, kom, kom? jag väntade, andlös? mitt barn, kom till mig, så nära, så nära, vi når varandra? Det kändes som om han själv hade alla svar just då, som om han verkligen hade ett val? Så slöt han sig. Blicken gled undan. Ögonblicket var över. Hade han verkligen haft något val??

Maud Deckmar är författare, föreläsare och konstnär. Hon bor i en liten by i Jämtland och har två vuxna barn. I Freds bok berättar hon om hur hela livet förändrades då hon fick sitt första barn, en alldeles särskild son. I Freds bok får vi följa med på vägen från barndom till vuxenliv, ett liv som inneburit stor kamp och djup sorg, men även den innerligaste kärlek och glädje. 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment